Home > Artikel

De topfilm Killers of the Flower Moon staat al deze maand op Apple TV+!

Article header image

Het meesterwerkje van Martin Scorsese met Robert de Niro en Leonardo DiCaprio in de hoofdrollen staat reeds op 12 januari op Apple TV+.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De streamingdienst betaalde zo'n 200 miljoen dollar voor het filmproject, vandaar dat het de uitzendrechten heeft. Tot nu toe bracht Killers of the Flower Moon 156 miljoen dollar op in de bioscopen dus het is te hopen voor Apple dat veel mensen een abonnement afsluiten om de film alsnog te bekijken 

Goeie film

Als je Killers of the Flower Moon gemist hebt in de bioscoop, raden we je zeker een abonnement aan want het is een nogal goed gelukte film. 

Olie

Het verhaal is gebaseerd op het non-fictie boek van David Grann en speelt zich af in het Oklahoma in de jaren twintig van de vorige eeuw. Daar woonden Indianen van de Osage-stam die steenrijk werden door de verkoop van olie. Maar al die rijkdom bracht niet alleen maar geluk. Gedurende enkele jaren werden tientallen gefortuneerde Indianen een kopje kleiner gemaakt.

Lily Gladstone

Mollie Burkhart (Lily Gladstone) is een rijke Osage-vrouw die is getrouwd met Ernest Burkhart (DiCaprio). Ernest is een neef van veeboer William Hale (DeNiro), die het brein blijkt achter de moorden op de Osage. En dus is Lily haar leven helemaal niet zeker. 

3 uur 25 

Je moet even zitvlees kweken voor Killers of the Flower Moon want de rolprent duurt 3 uur en 25 minuten, maar dan heb je ook wat. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.