Home > Artikel

Wie is wie in de Netflix-serie Fool Me Once?

Article header image

Harlan Coben staat bekend om spannende series vol plotwendingen en Fool Me Once is geen uitzondering. Vraag je je af welke acteurs allemaal hun opwachting maken? Dit zijn de belangrijkste.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Michelle Keegan speelt Maya Stern

Maya is getraumatiseerd nadat haar echtgenoot Joe is vermoord en doet haar best om haar leven op de rit te houden. Op een dag ziet ze iemand op de nanny cam in haar huis. Het is Joe. Wat is er aan de hand? 

Actrice Michelle Keegan werd bekend door de Britse soap Coronation Street. Daarna was ze o.a. te zien in Our Girl, Brassic en Ten Pound Poms. 

Richard Armitage speelt Joe Burkett

Joe is de echtgenoot van Maya. Hij komt uit een rijke familie met zijn moeder Judith als krachtig hoofd. 

Richard Armitage was al te zien in twee Harlan Coben-series, Safe en The Stranger. Daarvoor was hij te zien in Spooks en The Hobbit en recentelijk speelde hij in de Netflix-serie Obsession

Adeel Akhtar speelt rechercheur Sami Kierce

Sami leidt het onderzoek naar de dood van Joe. En hij heeft zelf ook wat geheimen te verbergen. 

Adeel Akhtar heeft al flink wat titels op zijn cv staan. Hij speelde in Murdered By My Father, SherwoodUnforgotten, Killing Eve en Enola Holmes.

Joanna Lumley speelt Judith Burkett

Judith is de moeder van Joe en niet de gemakkelijkste. Maya heeft het dan ook regelmatig met haar aan de stok. 

Joanna Lumley is natuurlijk bekend als de immer dronken Patsy Stone uit de legendarische comedyserie Absolutely Fabulous maar ze is speelde ook in Finding Alice, Paddington 2 en Motherland.

Emmett J. Scanlan speelt Shane Tessier

Shane is een oude vriend van Maya uit de tijd dat ze in het leger zat en ze helpt Maya na de dood van Joe. 

Emmett J Scanlan zit in de serie The Tower en was eerder te zien in Hollyoaks en Peaky Blinders. Hij had ook een rol in de serie Safe van Harlan Coben.

Dino Fetscher speelt Marty McGreggor

Marty is de partner van Sami en doet ook onderzoek naar de moord op Joe. Hij werkt regelmatig op Sami's zenuwen. 

Dino Fetscher is bekend van de series Paranoid, Humans, Foundations, The Split en het prachtige Years and Years.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.